Ajankohtaista

Uutiset

  • Ehdota vuoden 2023 Suomen dialogitekoa!

    On taas aika ehdottaa Suomen dialogiteko -tunnustukselle saajaa. Erätauko-säätiö myöntää vuosittain Suomen dialogiteko -tunnustuksen jollekin toimijalle. Tunnustus jaetaan tänä vuonna kuudetta kertaa.
  • Hurraa! Erätauko nuorille -kokonaisuus on nyt julkaistu

    “Erätauko nuorille” on kokonaisuus, joka tukee dialogitaitojen harjoittelemista sekä osallisuuden toteutumista. Kokonaisuuden avulla voi kehittää omia sekä ryhmän keskustelu- ja kuuntelutaitoja. Materiaalien avulla voi lisäksi harjoitella Erätauko-keskustelun ohjaajana toimimista.
  • Valtteri Tervala aloittaa Erätauko-säätiössä uutena asiantuntijana

    Erätauko-säätiön tiimi saa helmikuun lopulla vahvistusta, kun Valtteri Tervala aloittaa säätiössä asiantuntijana. Erätauko-menetelmä on kulkenut mukana Valtterin tekemässä työssä jo menetelmän alkuajoista lähtien.
Kaikki uutiset

Erätauko-koulutukset

Haluatko kouluttautua Erätauko-ohjaajaksi tai -kouluttajaksi? Täältä löydät eri toimijoiden Erätauko-koulutuksia. Voit myös tilata Erätauko-koulutuksia. Ole meihin yhteydessä ja keskustellaan asiasta tarkemmin!

Katso tulevat koulutukset

Erätauko-säätiön avoimet dialogit

Haluaisitko osallistua Erätauko-keskusteluun? Katso tulevat avoimet dialogimme ja osallistu keskusteluun. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Haluan osallistua!

Hyvin sanottu -keskustelufestivaali

Erätauko-säätiö, Yle ja Lahden kaupunki järjestävät yhdessä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa kävijöille täysin ilmaisen Hyvin sanottu -keskustelutapahtuman Lahden Sibeliustalolla 27.-28.9. Tapahtuma on osa viisivuotista Hyvin sanottu -hanketta, jonka tavoitteena on vahvistaa suomalaista keskustelukulttuuria.

Hyvät keskustelut kiinnostavat aina!

 

Menneitä tapahtumia