Maksuton Educa-tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 26.–27.1.2024. Olemme mukana tapahtumassa yhdessä Vanhempainliiton kanssa. Tarjoamme konkreettisia työkaluja esimerkiksi kodin ja koulun yhteistyön sekä keskustelukulttuurin kehittämiseen. Tule kuulemaan Erätauko-menetelmästä ja innostumaan rakentavasta ja tasavertaisesta keskustelusta. Työstämme parhaillaan Erätauko nuorille -materiaalipakettia ja jaamme mielellämme vinkkejä dialogin käymiseen nuorten kanssa. Menetelmä istuu erinomaisesti niin koulumaailmaan kuin moneen muuhunkin ympäristöön.

 

Kuka kohtaamista johtaa?

Pyöreän pöydän keskustelussa pohditaan johtamisnäkökulmaa muun muassa vanhempien ja kollegoiden kohtaamiseen. Johtaja vaikuttaa omalla toiminnallaan merkittävästi siihen, miten työyhteisössä kohdataan esimerkiksi vanhemmat ja kollegat. Myönteinen asenne helpottaa vaikeidenkin asioiden hoitamista keskusteluissa. 

Kuka kohtaamista johtaa -keskustelua johdattelevat Erätauko-säätiön toimitusjohtaja Laura Arikka ja Suomen Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Saija Ohtonen-Jones. Mukana keskustelemassa ovat Antti Ikonen, puheenjohtaja SURE, Matti Hursti, puheenjohtaja Opsia, Markku Ollila, puheenjohtaja KEA ja Anitta Pakanen, puheenjohtaja VOL.

Keskustelu käydään Taito-lavalla perjantaina 26.1.2024 klo 12:15-13:00

Uutiset

Kaikki uutiset