Tapahtumat

Täältä löydät uusimmat, avoimet Erätauko-tilaisuudet ja -tapahtumat. Lisäksi kerromme näillä sivuilla eri toimijoiden tulevista Erätauko- koulutuksista.

Vuoden 2021 tapahtumia:

Päivitämme tänne säätiön omia ja yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä tapahtumia sitä mukaa, kun niitä julkistetaan.

Tapahtumat-sivulta löydät lähempänä tapahtumaa myös tapahtumakohtaista materiaalia sekä linkkejä tapahtumien omille sivuille. Uusista ja tulevista tapahtumista uutisoidaan Ajankohtaista-osiossa.

Tervetuloa mukaan!

  • Poikkeusajan dialogit 2020-2021. Lisätietoa alempaa löytyvältä tapahtuma-sivulta ja kalenterista. Seuraava Poikkeusajan dialogien päivä on 27.5   Kokonaisuutta koordinoi DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö ja valtiovarainministeriö
  • Kouluttajaverkoston etätapaaminen 26.5 Klo 9.00-11.30. Lisätietoja  tulossa pian. Ilmoittautua voi jo osoitteeseen toni.kuoremaki@eratauko.fi
  • Ideafestivaali –Keskusteluja hyvästä elämästä maaseudulla käydään osana maaseutuparlamenttia 18.1-11.6.2021. Maaseutuparlamentti on Suomen suurin ideafestivaali ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen paikka. Lisätietoja:  https://www.maaseutuparlamentti.fi/ideafestivaali
  • Erätauko-viikko 1.-7.12.2021. Tulossa myös tänä vuonna! Lisätietoja luvassa pian.

Viime vuoden tapahtumia:

Poikkeusajan dialogit jatkuvat 27.5. – tule mukaan!

Poikkeusajan dialogeissa keskusteltiin vuoden 2020 aikana yhteensä 232 keskustelussa yli 1600 osallistujan kesken. Toukokuussa 2021 jatketaan!

Kyllä kiitos!

Menetelmä vapauttaa ajattelua. Keskustelussa voi keskittyä ihan eri tavalla muiden kuuntelemiseen, kun kaikki energia ei mene siihen, että joutuu miettimään ratkaisuja ja lopputulosta.

Katju Holkeri, finanssineuvos, yksikön päällikkö, valtiovarainministeriö, Valtionhallinnon kehittämisosasto

Erätauko-koulutukset

Haluatko kouluttautua Erätauko-ohjaajaksi tai -kouluttajaksi? Täältä löydät eri toimijoiden Erätauko-koulutuksia. Voit myös tilata Erätauko-koulutuksia, ole meihin yhteydessä ja keskustellaan asiasta tarkemmin!

Katso tulevat koulutukset