Tapahtumat

Täältä löydät uusimmat, avoimet Erätauko-tilaisuudet ja -tapahtumat. Lisäksi kerromme näillä sivuilla eri toimijoiden tulevista Erätauko- koulutuksista.

Vuoden 2024 tapahtumia

Päivitämme tänne säätiön omia ja yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä tapahtumia sitä mukaa, kun niitä julkistetaan.

Tapahtumat-sivulta löydät lähempänä tapahtumaa myös tapahtumakohtaista materiaalia sekä linkkejä tapahtumien omille sivuille. Uusista ja tulevista tapahtumista uutisoidaan myös Ajankohtaista-osiossa.

Tervetuloa mukaan!

Dialogikalenteri

Kaipaatko lisää matalan kynnyksen paikkoja oman Erätauko-dialogin järjestämiselle tai järjestettyyn keskusteluun osallistumiselle? Tähän vastaukseksi olemme kehittäneet dialogikalenterin. Säätiö tulee järjestämään kuluvan vuoden aikana erilaisina merkkipäivinä dialogeja päivän teemaan liittyen, ja kannustaa myös muita järjestämään omia dialogeja.

Lue lisää!

Hyvin sanottu -keskustelufestivaalit

Erätauko-säätiö, Yle ja Hämeenlinnan kaupunki järjestävät yhdessä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa kävijöille täysin ilmaisen Hyvin sanottu -keskustelutapahtuman Hämeenlinnan Verkatehtaalla 29.-30.9.2023. Tapahtuma on osa viisivuotista Hyvin sanottu -hanketta, jonka tavoitteena on vahvistaa suomalaista keskustelukulttuuria.

Hyvät keskustelut kiinnostavat aina!

Erätauko-koulutukset

Haluatko kouluttautua Erätauko-ohjaajaksi tai -kouluttajaksi? Täältä löydät eri toimijoiden Erätauko-koulutuksia. Voit myös tilata Erätauko-koulutuksia, ole meihin yhteydessä ja keskustellaan asiasta tarkemmin!

Katso tulevat koulutukset

Syksyn 2023 Kansalliset dialogit

Kansallisten dialogien syksyn 2023 keskustelun aiheeksi on valittu ”Yhdessä ja yksin”. Dialogeissa keskustellaan kohtaamisten kokemuksista, yhteisöjen merkityksestä ja tulevaisuudesta.

Haluan kuulla lisää!

Erätauko-säätiön avoimet dialogit

Haluaisitko osallistua Erätauko-dialogiin? Katso tulevat avoimet dialogimme ja osallistu mukaan keskusteluun. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Haluan osallistua!

Menetelmä vapauttaa ajattelua. Keskustelussa voi keskittyä ihan eri tavalla muiden kuuntelemiseen, kun kaikki energia ei mene siihen, että joutuu miettimään ratkaisuja ja lopputulosta.

Katju Holkeri, finanssineuvos, yksikön päällikkö, valtiovarainministeriö, Valtionhallinnon kehittämisosasto

Erätauko-viikko 2019-2021

Kymmenet eri toimijat ja yksittäiset henkilöt ovat kolmen vuoden ajan järjestäneet Erätauko-keskusteluja Suomesta ja suomalaisuudesta. Tänne koostetaan kevään 2022 aikana koonti käydyistä keskusteluista ja niistä heränneistä oivalluksista.

Kiinnostavaa!

Poikkeusajan dialogit -kokonaisuus

Dialogeissa keskusteltiin vuoden 2020 ja 2021 aikana poikkeusajan vaikutuksista ihmisten arkeen ja elämään. Lue lisää täältä!

Mielenkiintoista!

Menneitä tapahtumia