Tapahtumat

Täältä löydät uusimmat, avoimet Erätauko-tilaisuudet ja -tapahtumat. Lisäksi kerromme näillä sivuilla eri toimijoiden tulevista Erätauko- koulutuksista.

Tulossa 2020:

Päivitämme tänne säätiön omia ja yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä tapahtumia sitä mukaa, kun niitä julkistetaan.

Tapahtumat-sivulta löydät lähempänä tapahtumaa myös tapahtumakohtaista materiaalia sekä linkkejä tapahtumien omille sivuille. Uusista ja tulevista tapahtumista uutisoidaan Ajankohtaista-osiossa.

Tervetuloa mukaan!

  • Poikkeusajan dialogit jatkuvat syksyllä 2020. Lisätietoa alempaa löytyvältä tapahtuma-sivulta. Kokonaisuutta koordinoi DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö ja valtiovarainministeriö.
  • Politiikka-viikko 2.-8.11.2020. Politiikkaviikolla suunnitellaan unelmien kuntaa. Ennen kuntavaaleja 2021 voi järjestää nuorten ja kuntapäättäjien Erätauko-keskustelun aiheesta.
  • Erätauko-viikko 1.-7.12.2020. Järjestä oma keskustelu Suomesta ja suomalaisuudesta.

Erätauko-viikko 1.-7.12.2020 – ilmoittaudu mukaan!

Erätauko-viikon aiheena on tänä vuonna: ”Mitä on suomalaisuus?” Järjestä oma keskustelu aiheesta Erätauko-viikolla joulukuussa!

Ilmoittaudu Erätauko-dialogin järjestäjäksi!

Oletko järjestänyt Poikkeusajan dialogin?

Jos olet järjestänyt Poikkeusajan keskustelun, niin olisi maailman hienointa kuulla siitä! Kiitos, että jaat kokemuksesi meidän kanssamme ja kerrot saamistanne oivalluksista vastaamalla lyhyeen kyselyymme.

Anna palautetta omasta Poikkeusajan keskustelustasi täällä!

Toisilleen vieraiden ja tarkoituksellisesti mahdollisimman monipuolisista lähtökohdista kootun keskustelijajoukon kesken syntyi välitön ilmapiiri, jossa tuntui olevan tilaa ymmärtää ja tulla ymmärretyksi.

Anna Salminen, erityisasiantuntija, maa- ja metsätalousministeriö

Erätauko-koulutukset

Haluatko kouluttautua Erätauko-ohjaajaksi tai -kouluttajaksi? Täältä löydät eri toimijoiden Erätauko-koulutuksia. Voit myös tilata Erätauko-koulutuksia, ole meihin yhteydessä ja keskustellaan asiasta tarkemmin!

Katso tulevat koulutukset