Tapahtumat

Täältä löydät uusimmat, avoimet Erätauko-tilaisuudet ja -tapahtumat. Lisäksi kerromme näillä sivuilla eri toimijoiden tulevista Erätauko- koulutuksista.

Vuoden 2020 tapahtumia:

Päivitämme tänne säätiön omia ja yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä tapahtumia sitä mukaa, kun niitä julkistetaan.

Tapahtumat-sivulta löydät lähempänä tapahtumaa myös tapahtumakohtaista materiaalia sekä linkkejä tapahtumien omille sivuille. Uusista ja tulevista tapahtumista uutisoidaan Ajankohtaista-osiossa.

Tervetuloa mukaan!

  • Poikkeusajan dialogit 2020-2021. Lisätietoa alempaa löytyvältä tapahtuma-sivulta ja kalenterista. Kokonaisuutta koordinoi DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö ja valtiovarainministeriö.
  • Politiikka-viikko 2.-8.11.2020. Politiikkaviikolla suunniteltiin unelmien kuntaa. Ennen kuntavaaleja 2021 voi järjestää nuorten ja kuntapäättäjien Erätauko-keskustelun aiheesta.
  • Erätauko-viikko 1.-7.12.2020. Keskusteluja Suomesta ja suomalaisuudesta.

Erätauko-viikko 1.-7.12.2020

Erätauko-viikon aiheena vuonna 2020 oli: ”Mitä on suomalaisuus?”

Lisää Erätauko-viikosta

Poikkeusajan dialogit jatkuvat – tule mukaan!

Poikkeusajan dialogeissa keskusteltiin vuoden 2020 aikana aiheesta: ”Elämä koronan aikana ja tulevaisuudessa.” Maaliskuussa 2021 jatketaan!

Kyllä kiitos!

Toisilleen vieraiden ja tarkoituksellisesti mahdollisimman monipuolisista lähtökohdista kootun keskustelijajoukon kesken syntyi välitön ilmapiiri, jossa tuntui olevan tilaa ymmärtää ja tulla ymmärretyksi.

Anna Salminen, erityisasiantuntija, maa- ja metsätalousministeriö

Erätauko-koulutukset

Haluatko kouluttautua Erätauko-ohjaajaksi tai -kouluttajaksi? Täältä löydät eri toimijoiden Erätauko-koulutuksia. Voit myös tilata Erätauko-koulutuksia, ole meihin yhteydessä ja keskustellaan asiasta tarkemmin!

Katso tulevat koulutukset