Tapahtumat

Täältä löydät uusimmat, avoimet Erätauko-tilaisuudet ja -tapahtumat. Lisäksi kerromme näillä sivuilla eri toimijoiden tulevista Erätauko- koulutuksista.

Vuoden 2021 tapahtumia:

Päivitämme tänne säätiön omia ja yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä tapahtumia sitä mukaa, kun niitä julkistetaan.

Tapahtumat-sivulta löydät lähempänä tapahtumaa myös tapahtumakohtaista materiaalia sekä linkkejä tapahtumien omille sivuille. Uusista ja tulevista tapahtumista uutisoidaan Ajankohtaista-osiossa.

Tervetuloa mukaan!

  • Erätauko-viikko 1.-7.12.2021. Tutustu lisää alla olevan tapahtumasivun kautta!
  • Poikkeusajan dialogit 2020-2021. Lisätietoa alempaa löytyvältä tapahtuma-sivulta ja kalenterista.  Kokonaisuutta koordinoi DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö ja valtiovarainministeriö
  • Osaaminen näkyviin. Osaamista syntyy monissa ympäristöissä: työelämässä, arjessa, vapaa-ajalla, opinnoissa, kursseilla, harrastuksissa, perhe-elämässä – missä vain. Aina omaa osaamista ei edes huomaa. Tule mukaan auttamaan ihmisiä tunnistamaan omaa osaamistaan ja tekemään sitä näkyväksi Sitran Osaamine näkyviin -viikoilla. Mukana on jo yli 170 toimijaa! https://www.sitra.fi/hankkeet/osaaminen-nakyviin/#mista-on-kyse

Menneitä tapahtumia:

Erätauko-viikko tulee jälleen!

Järjestä oma Erätauko-keskustelu Erätauko-viikolla. Teemana voi olla ”Mitä on suomalaisuus?”, ”Mihin kuulun?” tai oma, itsellesi tai organisaatiollesi tärkeä aihe. Tarjoamme tueksi koulutusta ja materiaalia.

Liityn mukaan!

Erätauko-koulutukset

Haluatko kouluttautua Erätauko-ohjaajaksi tai -kouluttajaksi? Täältä löydät eri toimijoiden Erätauko-koulutuksia. Voit myös tilata Erätauko-koulutuksia, ole meihin yhteydessä ja keskustellaan asiasta tarkemmin!

Katso tulevat koulutukset

Poikkeusajan dialogit jatkuvat syksyllä 2021!

Poikkeusajan dialogeissa keskusteltiin vuoden 2020 ja vuoden 2021 kevään aikana yhteensä 270 keskustelussa yli 1900 osallistujan kesken.

Kyllä kiitos!

Menetelmä vapauttaa ajattelua. Keskustelussa voi keskittyä ihan eri tavalla muiden kuuntelemiseen, kun kaikki energia ei mene siihen, että joutuu miettimään ratkaisuja ja lopputulosta.

Katju Holkeri, finanssineuvos, yksikön päällikkö, valtiovarainministeriö, Valtionhallinnon kehittämisosasto

Avoimet dialogit:

Ei tapahtumia tällä hetkellä