Keväällä yli odotusten onnistuneet Poikkeusajan dialogit jatkuvat ja haluamme sinut mukaan järjestämään yhden tai useamman dialogin syksyn aikana.

Poikkeusaikojen dialogit tarjoavat kansalaisille ja yhteisöille mahdollisuuden käydä rakentavaa keskustelua koronan paineessa.

Keskustelujen avulla lisätään ymmärrystä siitä, millaista on elää Suomessa juuri nyt ja tulevaisuudessa. Keskusteluja järjestetään runsaasti saman päivän aikana eri puolilla Suomea lukuisten toimijoiden järjestämänä lähi- ja etäkeskusteluina.

Tavoite on tarjota ihmisille turvallinen rakentavan keskustelun paikka koronan tuottaman epävarmuuden keskellä ja katsoa samalla tulevaisuuteen.

Keskusteluista tuotetaan kerran kuussa kaikkien käyttöön yhteenveto, jonka Valtionvarainministeriö välittää myös valtion ja kuntien hallinnolle.

Kevään aikana eri puolilla Suomea huhtikuusta kesäkuuhun järjestetyissä 162 keskustelussa oli mukana runsaat 1100 ihmistä. Koosteen kevään Poikkeusaikojen dialogeista löydät täältä.

Tule mukaan järjestämään oma keskustelusi tai osallistumaan muiden järjestämään Poikkeusajan dialogiin! Lisää tietoa ja suomenkielisen tapahtumakalenterin löydät täältä.

Tapahtumakalenteri ruotsinkielisistä Poikkeusajan dialogeista täällä.

Ilmoittaudu keskustelun järjestäjäksi laittamalla sähköpostia toni.kuoremaki(a)eratauko.fi – ja kerro samalla minä päivänä tai päivinä järjestät keskustelun.

Uutiset

  • Ehdota vuoden 2023 Suomen dialogitekoa!

    On taas aika ehdottaa Suomen dialogiteko -tunnustukselle saajaa. Erätauko-säätiö myöntää vuosittain Suomen dialogiteko -tunnustuksen jollekin toimijalle. Tunnustus jaetaan tänä vuonna kuudetta kertaa.
  • Hurraa! Erätauko nuorille -kokonaisuus on nyt julkaistu

    “Erätauko nuorille” on kokonaisuus, joka tukee dialogitaitojen harjoittelemista sekä osallisuuden toteutumista. Kokonaisuuden avulla voi kehittää omia sekä ryhmän keskustelu- ja kuuntelutaitoja. Materiaalien avulla voi lisäksi harjoitella Erätauko-keskustelun ohjaajana toimimista.
  • Valtteri Tervala aloittaa Erätauko-säätiössä uutena asiantuntijana

    Erätauko-säätiön tiimi saa helmikuun lopulla vahvistusta, kun Valtteri Tervala aloittaa säätiössä asiantuntijana. Erätauko-menetelmä on kulkenut mukana Valtterin tekemässä työssä jo menetelmän alkuajoista lähtien.
Kaikki uutiset