Erätauko-säätiön tehtävänä on vahvistaa demokratiaa, luottamusta ja yhteiskunnallista resilienssiä. Tätä tehtävää toteutamme yhdessä yhteistyökumppanien kanssa järjestämällä dialogeja yhteiskunnallisesti tärkeistä aiheista sekä kouluttamalla eri toimijoita vuorovaikutus- ja dialogitaidoissa. Syksyllä 2022 järjestämme yhdessä Ylen sekä Hämeenlinnan kaupungin kanssa maailman ensimmäiset Hyvin sanottu -keskustelufestivaalit.

Etsimme kahta viestinnän harjoittelijaa ajanjaksolle 15.8.-15.12.2022. Työtehtäviin sisältyy esimerkiksi tapahtumaviestintää, verkkosivujen sekä säätiön sosiaalisen median tilien päivittämistä, sisällön tuottamista, visuaalista viestintää sekä videoiden tuotantoa yhdessä säätiön työntekijöiden ja toisen harjoittelijan kanssa. Työn tekeminen tapahtuu pääasiassa arkipäivinä ja virka-aikana, mutta saattaa sisältää myös viikonlopputyötä ja matkustusta. Työ on mahdollista tehdä osittain etänä. Harjoittelu on palkallinen.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme joustavuutta, selkeyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja toimeen tarttumista. Sinulla on erinomaiset taidot suomen, ruotsin ja/tai englannin kielessä. Mahdollinen muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme positiivisen, aktiivisen, joustavan, välittävän ja monipuolisen työyhteisön tuen, jossa on mahdollista kokeilla ja oppia uutta sekä kasvaa omassa tehtävässä. Harjoittelun aikana pääset osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin sekä dialogeihin. Sinulla on lisäksi mahdollisuus kouluttautua Erätauko-ohjaajaksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 20.5.2022 osoitteeseen laura.arikka(a)eratauko.fi. Liitä mukaan muutamia esimerkkejä tekemästäsi työstä tai tehtävistä.

Tiedustelut:

Laura Arikka, toimitusjohtaja, +358 445792686

6.5. klo 14-16

17.5. klo 16-18

Uutiset

Kaikki uutiset