Erätauko-viikko tulee jälleen! Hurraa!

Itsenäisyyspäiväviikolla 1.-7.12.2020 keskustellaan ympäri Suomea aiheesta: ”Mitä on suomalaisuus?”

Tule mukaan! Järjestä Erätauko-keskustelu työpaikallasi, kotona, koulussa, järjestössä tai organisaatiossasi ja tuo erilaiset ihmiset samaan piiriin.

Voit kutsua mukaan ystäviä, kollegoita, oppilaita, vanhempia, työyhteisösi tai naapureita. Erityisesti myös heitä, joita et erityisen hyvin tunne. Päätä tarkempi otsikko keskustelullesi seuraavien vaihtoehtojen pohjalta.

 1. Mitä on suomalaisuus?
 2. Mihin kuulun?
  Tai voit valita myös:
 3. Yhteisöllesi tärkeän aiheen. Vuoden 2019 Erätauko-viikolla yhteisön omia merkityksellisiä aiheita olivat muun muassa:
 • “Tilinpäätös teollisesta Suomesta
 • “Mahtuvatko maalaiset ja kaupunkilaiset samaan Suomeen?”
 • “Lasten Suomi”
 • “Hyvä elämä Järvenpäässä”

Me Erätauko-säätiössä tarjoamme tukea kaikille mukaan ilmoittautuville.

Lue lisää vuoden 2020 Erätauko-viikosta, tarjoastamme tuesta ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Uutiset

 • Ehdota vuoden 2023 Suomen dialogitekoa!

  On taas aika ehdottaa Suomen dialogiteko -tunnustukselle saajaa. Erätauko-säätiö myöntää vuosittain Suomen dialogiteko -tunnustuksen jollekin toimijalle. Tunnustus jaetaan tänä vuonna kuudetta kertaa.
 • Hurraa! Erätauko nuorille -kokonaisuus on nyt julkaistu

  “Erätauko nuorille” on kokonaisuus, joka tukee dialogitaitojen harjoittelemista sekä osallisuuden toteutumista. Kokonaisuuden avulla voi kehittää omia sekä ryhmän keskustelu- ja kuuntelutaitoja. Materiaalien avulla voi lisäksi harjoitella Erätauko-keskustelun ohjaajana toimimista.
 • Valtteri Tervala aloittaa Erätauko-säätiössä uutena asiantuntijana

  Erätauko-säätiön tiimi saa helmikuun lopulla vahvistusta, kun Valtteri Tervala aloittaa säätiössä asiantuntijana. Erätauko-menetelmä on kulkenut mukana Valtterin tekemässä työssä jo menetelmän alkuajoista lähtien.
Kaikki uutiset