Etsimme nyt säätiöön määräaikaista asiantuntijaa

Tehtävänkuvaasi kuuluvat säätiön yhteiskunnalliset yhteistyösuhteet, tapahtumien valmistelu sekä toteutus sekä viestinnälliset tehtävät.

Tuet yhteistyökumppaneitamme mentoroimalla ja kouluttamalla heitä. Tulet fasilitoimaan Erätauko-keskusteluita, joten kokemus ryhmien kanssa toimimisesta sekä niiden johtamisesta on tärkeää.

Pystyt keskustelemaan pienemmässä porukassa ja puhumaan satojen ihmisten edessä. Herätät luottamusta ympärilläsi. Tartut toimeen ja saat aikaiseksi. Olet valmis syventämään omaa ymmärrystäsi, kuuntelemaan ja pohtimaan asioita uudella tavalla. Olet utelias ja joustava luonne.

Asiantuntijan tehtävässä on eduksi:

  • Julkishallinnon ja/tai mediakentän tuntemus ja verkostot
  • Muut yhteiskunnalliset verkostot
  • Erinomainen ruotsin sekä vahva suomen ja englannin kielen taito
  • Ryhmän ohjaamisen ja tukemisen taito
  • Kyky toimia innostavana pelinrakentajana ja diplomaattisena toimijana
  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot

Asiantuntijan tehtävä on sinulle mahdollisuus rakentaa urapolkuasi ja ennen kaikkea erityisen mielenkiintoinen mahdollisuus luoda uudenlaista Suomea. Säätiön kautta saat paljon vastuuta ja sinua työssäsi tukevan yhteisön.

Erätauko-säätiön tiimi on innostava, sitoutunut, keskusteleva ja toimeen tarttuva. Meille on tärkeää, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, olet luotettava, rohkea ja aikaan saava – yhdessä meidän kanssamme ja itsenäisesti työskennellessäsi.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana jossakin aivan uudessa, yhteiskunnallisen näköalapaikan, uusia verkostoja sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työssäsi kohti uusia, sinua kiinnostavia tehtäviä.

Viimeinen hakupäivämäärä on 30.4. Työ alkaa heinä-elokuussa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja ja hakemukset:

Laura Arikka, toimitusjohtaja, +358 445792686, laura.arikka@eratauko.fi

www.eratauko.fi

Twitter: @ErataukoSaatio #Erätauko #Dialogpaus #Timeoutdialogue
Facebook: @ErataukoSaatio #Erätauko #Dialogpaus #Timeoutdialogue
Instagram: @erataukosaatio #Erätauko #Dialogpaus #Timeoutdialogue

Mikäli haluat keskustella työstä enemmän, voit soittaa seuraavina ajankohtina:

15.4. klo 15-17
17.4. klo 12-14
24.4. klo 12-14

Mikä on tämä Erätauko-säätiö?

Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Sitra, Suomen Kulttuurirahasto sekä Svenska kulturfonden ovat vuosi sitten perustaneet Erätauko-säätiön rakentavamman keskustelukulttuurin, luottamuksen ja demokratian tukemiseksi Suomessa. Säätiön taustalla on Sitran tekemä työ Erätauko-keskustelumenetelmän kehittämiseksi ja levittämiseksi.

Erätauko on tapa käydä rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua niin, että mukaan saadaan eri lähtökohdista tulevat ihmiset tasavertaisesti – myös heidät, jotka yleensä jäävät herkästi keskusteluiden ulkopuolelle.

Uutiset

Kaikki uutiset