Järjestä isänpäivädialogi

Järjestä oma dialogisi tai osallistu Erätauko-säätiön järjestämään keskusteluun!

Nyt on hyvä tilaisuus harjoittaa omia fasilitointitaitoja! Erätauko-säätiön dialogikalenteri nimittäin jatkuu isänpäivädialogeilla. 

Järjestä oma dialogisi merkkipäivän aiheeseen liittyen. Voit järjestää dialogin esimerkiksi omalla työpaikallasi tai vaikkapa kaveriporukan kesken. Voit järjestää keskustelun esimerkiksi isäksi tulemisen merkityksestä, elämästä ruuhkavuosien aikana, vanhemmuuteen liittyvistä huolista, toiveista ja iloista tai vaikkapa siitä, mitä itse päivä kullekin osallistujalle merkitsee ja miksi. Dialogiin on olemassa monia eri kulmia, joihin voi järjestäjänä tarttua. Aihe voi olla mitä tahansa kattoteemaan liittyvää. Mistä olisi tärkeä keskustella ja kuulla ajatuksia?

Erätauko tukee dialogin järjestämisessä tarjoamalla keskustelulle valmiin kaavan sekä some-materiaalia dialogin mainostamista varten. Valmiin kaavan ja some-materiaalit löydät täältä.

Keskustelun järjestettyänne pyydämme teitä raportoimaan, milloin järjestitte keskustelun ja kuinka moni siihen osallistui. Mikäli kirjaatte keskustelun, ei kirjausta tarvitse liittää raporttiin. Keskustelun oivallukset voi kuitenkin lisätä raportointiin mukaan. Raportointilinkin löydät muiden materiaalien yhteydestä. 

 

Erätauko-säätiön järjestämä dialogi

Erätauko-säätiö järjestää myös yhden oman dialogin tiistaina 7.11. klo 10-12 etäyhteyksin. Dialogi järjestetään otsikolla:

Minun näköinen isyys – isänpäiväviikon dialogi 

Millä tavoin minä toteutan isyyttä? Millaisia odotuksia asetan itselleni isänä? Millaisiin ulkopuolelta tuleviin odotuksiin törmään arjessani? Mikä omassa isyydessäni tuntuu itselleni luontevalta ja helpolta? Mitä uutta olen oppinut itsestäni ja/tai maailmasta isäksi tultuani? 

Erätauko-säätiön järjestämä isänpäiväviikon dialogi keskittyy isyyteen, sen kokemuksiin ja siihen millaisena se näyttäytyy osallistujan omassa arjessa. Dialogi on luottamuksellinen ja järjestetään saavutettavuuden vuoksi etäyhteyksin. Dialogin fasilitoi Erätauko-säätiön asiantuntija Efe Evwaraye. 

Voit ilmoittautua mukaan dialogiin tästä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!