• Tiistaina 1.3. klo 16-18 etänä
  • Torstaina 3.3. klo 17-19 etänä

Haluamme tarjota mahdollisuuden keskustella ajankohtaisesta tilanteesta. Erätauko-keskustelussa on mahdollisuus pysähtyä, ja pohtia asioita rauhassa.

Keskustelussa käytetään rakentavan keskustelun pelisääntöjä ja pyritään luomaan mahdollisimman tasavertainen keskustelutilanne.

Keskustelun osallistujamäärä on rajattu sen vuoksi, että jokaisella osallistujalla olisi mahdollisuus kertoa. Järjestämme tarvittaessa lisää keskusteluja.

Lämpimästi tervetuloa! Ilmoittaudu viimeistään 28.2.: laura.arikka(a)eratauko.fi

 

 

Uutiset

  • Ehdota vuoden 2023 Suomen dialogitekoa!

    On taas aika ehdottaa Suomen dialogiteko -tunnustukselle saajaa. Erätauko-säätiö myöntää vuosittain Suomen dialogiteko -tunnustuksen jollekin toimijalle. Tunnustus jaetaan tänä vuonna kuudetta kertaa.
  • Hurraa! Erätauko nuorille -kokonaisuus on nyt julkaistu

    “Erätauko nuorille” on kokonaisuus, joka tukee dialogitaitojen harjoittelemista sekä osallisuuden toteutumista. Kokonaisuuden avulla voi kehittää omia sekä ryhmän keskustelu- ja kuuntelutaitoja. Materiaalien avulla voi lisäksi harjoitella Erätauko-keskustelun ohjaajana toimimista.
  • Valtteri Tervala aloittaa Erätauko-säätiössä uutena asiantuntijana

    Erätauko-säätiön tiimi saa helmikuun lopulla vahvistusta, kun Valtteri Tervala aloittaa säätiössä asiantuntijana. Erätauko-menetelmä on kulkenut mukana Valtterin tekemässä työssä jo menetelmän alkuajoista lähtien.
Kaikki uutiset