Oletko juuri kouluttautunut Erätaukoon ja mietit, millaisen keskustelun voisit järjestää? Ehkä olet kouluttautunut jo jonkin aikaa sitten, mutta sopivaa tilaisuutta dialogin järjestämiselle ei ole vielä löytynyt? Tai ehkä Erätauko on sinulle vielä entuudestaan tuntematon, mutta olisit kiinnostunut kokeilemaan Erätauko-dialogiin osallistumista?

Vastauksena edellisiin olemme kehittäneet dialogikalenterin. Dialogikalenterin tarkoituksena on toimia matalan kynnyksen paikkana niin oman dialogin järjestämiselle kuin järjestettyyn keskusteluun osallistumiselle. Tarkoituksena on järjestää dialogeja ympäri vuoden, erilaisten merkkipäivien tienoilla. 

Säätiö tulee järjestämään kuluvan vuoden aikana erilaisina merkkipäivinä dialogeja päivän teemaan liittyen. Kannustamme samalla muita järjestämään omia keskusteluja merkkipäiväviikolla, harjoittaen samalla omaa fasilitointiosaamista. Tuemme keskusteluiden järjestämistä tarjoamalla keskustelulle valmiin kaavan sekä some-materiaalia.

Osallistu siis Erätauko-säätiön järjestämään dialogiin tai järjestä oma keskustelusi seuraavien merkkipäivien tienoilla: 

Lue lisää ja osallistu mukaan täältä!

Uutiset

Kaikki uutiset