Oletko juuri kouluttautunut Erätaukoon ja mietit, millaisen keskustelun voisit järjestää? Ehkä olet kouluttautunut jo jonkin aikaa sitten, mutta sopivaa tilaisuutta dialogin järjestämiselle ei ole vielä löytynyt? Tai ehkä Erätauko on sinulle vielä entuudestaan tuntematon, mutta olisit kiinnostunut kokeilemaan Erätauko-dialogiin osallistumista?

Vastauksena edellisiin olemme kehittäneet dialogikalenterin. Dialogikalenterin tarkoituksena on toimia matalan kynnyksen paikkana niin oman dialogin järjestämiselle kuin järjestettyyn keskusteluun osallistumiselle. Tarkoituksena on järjestää dialogeja ympäri vuoden, erilaisten merkkipäivien tienoilla. 

Säätiö tulee järjestämään kuluvan vuoden aikana erilaisina merkkipäivinä dialogeja päivän teemaan liittyen. Kannustamme samalla muita järjestämään omia keskusteluja merkkipäiväviikolla, harjoittaen samalla omaa fasilitointiosaamista. Tuemme keskusteluiden järjestämistä tarjoamalla keskustelulle valmiin kaavan sekä some-materiaalia.

Osallistu siis Erätauko-säätiön järjestämään dialogiin tai järjestä oma keskustelusi seuraavien merkkipäivien tienoilla: 

Lue lisää ja osallistu mukaan täältä!

Uutiset

  • Ehdota vuoden 2023 Suomen dialogitekoa!

    On taas aika ehdottaa Suomen dialogiteko -tunnustukselle saajaa. Erätauko-säätiö myöntää vuosittain Suomen dialogiteko -tunnustuksen jollekin toimijalle. Tunnustus jaetaan tänä vuonna kuudetta kertaa.
  • Hurraa! Erätauko nuorille -kokonaisuus on nyt julkaistu

    “Erätauko nuorille” on kokonaisuus, joka tukee dialogitaitojen harjoittelemista sekä osallisuuden toteutumista. Kokonaisuuden avulla voi kehittää omia sekä ryhmän keskustelu- ja kuuntelutaitoja. Materiaalien avulla voi lisäksi harjoitella Erätauko-keskustelun ohjaajana toimimista.
  • Valtteri Tervala aloittaa Erätauko-säätiössä uutena asiantuntijana

    Erätauko-säätiön tiimi saa helmikuun lopulla vahvistusta, kun Valtteri Tervala aloittaa säätiössä asiantuntijana. Erätauko-menetelmä on kulkenut mukana Valtterin tekemässä työssä jo menetelmän alkuajoista lähtien.
Kaikki uutiset