Ystävänpäivän dialogi

Järjestä oma dialogisi tai osallistu Erätauko-säätiön järjestämään keskusteluun!

Nyt on hyvä tilaisuus harjoittaa omia fasilitointitaitoja! Erätauko-säätiön dialogikalenteri nimittäin käynnistyy ystävänpäivän dialogeilla. 

Järjestä oma dialogisi merkkipäivän aiheeseen liittyen. Voi järjestää dialogin esimerkiksi omalla työpaikallasi tai vaikkapa kaveriporukan kesken. Voit järjestää keskustelun esimerkiksi siitä, millä tavalla osallistujat itse vaalivat ystävyyttä tai mitkä asiat hyvässä ystävyydessä ovat heille merkityksellisiä. Aihe voi olla mitä tahansa kattoteemaan liittyvää.

Erätauko tukee dialogin järjestämisessä tarjoamalla keskustelulle valmiin kaavan sekä some-materiaalia dialogin mainostamista varten.

Valmiin kaavan ja some-materiaalit löydät myöhemmin täältä.

Keskustelun järjestettyänne pyydämme teitä raportoimaan, milloin järjestitte keskustelun ja kuinka moni siihen osallistui. Mikäli kirjaatte keskustelun, ei kirjausta tarvitse liittää raporttiin. Keskustelun oivallukset voi kuitenkin lisätä raportointiin mukaan. Raportointilinkin löydät muiden materiaalien yhteydestä. 

Erätauko-säätiön järjestämät dialogit

Erätauko-säätiö järjestää ystävänpäivän tienoilla myös kaksi omaa dialogia, toisen suomeksi toisen ruotsiksi. Järjestämme molemmat dialogit etänä saavutettavuuden vuoksi. 

Järjestämme maanantaina 13.2. klo 16-18 dialogin ruotsiksi aiheella: Dialog om vänner och vänskap

Ilmoittaudu Erätauko-säätiön ruotsinkieliseen dialogiin tästä

Järjestämme keskiviikkona 15.2. klo 13-15 dialogin suomeksi aiheella: Ystävyyssuhteet – niiden luominen ja vaaliminen

Erätauko-säätiön oma ystävänpäivän viikon suomenkielinen dialogi keskittyy ystävyyssuhteiden luomiseen ja vaalimiseen. Mistä ja miten jo olemassa olevat merkitykselliset ystävyyssuhteeni ovat saaneet alkunsa? Miten niistä tulee itse pidettyä huolta? Onko ystävyyssuhteissa minulle tärkeää määrä vai laatu – vai kummatkin? Mikä ystävyyssuhteiden luomisessa on tänä päivänä vaikeaa? Entä helppoa?

Tervetuloa mukaan keskustelemaan! Huomioithan, että paikkoja säätiön omaan ystävänpäivän dialogiin on rajoitetusti. Dialogin fasilitoi Erätauko-säätiön asiantuntija, Efe Evwaraye

Ilmoittaudu Erätauko-säätiön suomenkieliseen dialogiin tästä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!