Järjestä oma Suomen luonnon päivä -dialogi

Nyt on hyvä tilaisuus harjoittaa omia fasilitointitaitoja! Erätauko-säätiön dialogikalenteri nimittäin jatkuu Suomen luonnon päivä -dialogeilla. Suomen luonnon päivää juhlitaan joka vuosi elokuun viimeisenä lauantaina. Päivän tarkoituksena on koota suomalaiset yhteen juhlistamaan ja arvostamaan Suomen luontoa. Päivää on vietetty vuodesta 2013.

Järjestä oma dialogisi merkkipäivän aiheeseen liittyen. Voit järjestää dialogin esimerkiksi omalla työpaikallasi tai vaikkapa kaveriporukan kesken. Voit järjestää keskustelun esimerkiksi luontosuhteesta ja herättää keskustelua luonnon merkityksestä. Mitä luonto merkitsee sinulle? Millainen rooli luonnolla on omassa arjessasi? Millaisia muistoja luontoon liittyy? Aihe voi olla mitä tahansa kattoteemaan liittyvää.

Erätauko tukee dialogin järjestämisessä tarjoamalla keskustelulle valmiin kaavan sekä some-pohjia dialogin mainostamista varten.

Valmiin kaavan ja some-pohjat löydät myöhemmin täältä.

Keskustelun järjestettyänne pyydämme teitä raportoimaan, milloin järjestitte keskustelun ja kuinka moni siihen osallistui. Mikäli kirjaatte keskustelun, ei kirjausta tarvitse liittää raporttiin. Keskustelun oivallukset voi kuitenkin lisätä raportointiin mukaan. Raportointilinkin löydät muiden materiaalien yhteydestä.