Järjestä jouludialogi tai osallistu Erätauko-säätiön keskusteluun

Nyt on hyvä tilaisuus harjoittaa omia fasilitointitaitoja! Erätauko-säätiön dialogikalenteri nimittäin jatkuu jouludialogeilla. 

Järjestä oma dialogisi merkkipäivän aiheeseen liittyen. Voit järjestää dialogin esimerkiksi omalla työpaikallasi tai vaikkapa kaveriporukan kesken. Voit järjestää keskustelun esimerkiksi siitä, millä tavalla osallistujat itse suhtautuvat joulunaikaa, mitä joulu heille merkitsee tai vaikkapa millaisia perinteitä, iloja tai huolia aikaan liittyy. Aihe voi olla mitä tahansa kattoteemaan liittyvää.

Erätauko tukee dialogin järjestämisessä tarjoamalla keskustelulle valmiin kaavan sekä some-materiaalia dialogin mainostamista varten.

Valmiin kaavan ja some-materiaalit löydät myöhemmin täältä.

Keskustelun järjestettyänne pyydämme teitä raportoimaan, milloin järjestitte keskustelun ja kuinka moni siihen osallistui. Mikäli kirjaatte keskustelun, ei kirjausta tarvitse liittää raporttiin. Keskustelun oivallukset voi kuitenkin lisätä raportointiin mukaan. Raportointilinkin löydät muiden materiaalien yhteydestä. 

Erätauko-säätiön järjestämä jouludialogi

Erätauko-säätiö järjestää yhden oman dialogin joulun merkityksestä keskiviikkona 13.12 klo 9-11. Dialogi järjestetään etänä saavutettavuuden vuoksi. 

Millainen suhteesi jouluun on tänä päivänä? Millaisia iloja jouluun on liittynyt? Entä millaisia huolia? Onko suhteesi jouluun ja joulun aikaan muuttunut ja millä tavoin? Mitkä ovat olleet ne voimat mahdollisen muutoksen takana? Mikä tekee joulusta arvokkaan ja merkityksellisen sinulle?

Vietämme aamupäivän yhdessä luottamuksellisen Erätauko-keskustelun merkeissä. Pyrkimyksemme on lisätä ymmärrystä joulun merkityksestä, itsellemme ja muille. Erätauolle tyypilliseen tapaan emme etsi samanmielisyyttä, vaan mahdollisimman moniäänistä ajatusten ja kokemusten vaihtoa. Dialogin fasilitoi Erätauko-säätiön asiantuntija Jonna Similä. 

Ilmoittaudu Erätauko-säätiön dialogiin tästä

Lämpimästi tervetuloa mukaan!