Erätauko ja Hyvin sanottu -hanke

Erätauko-säätiö koordinoi yhdessä Ylen kanssa viisivuotista Hyvin sanottu – kunnioittaen keskusteleva Suomi -hanketta. Liity mukaan yhteistyökumppaniksi!

Hyvin sanottu – Bra sagt!

Hyvin sanottu on Ylen ja Erätauko-säätiön vetämä viisivuotinen hanke. Hankkeen tavoitteena on kohottaa suomalaisen keskustelukulttuurin tasoa, luoda rakentavan keskustelun mahdollisuuksia ja innostaa ihmisiä mukaan toisia kunnioittavaan, erilaisia näkemyksiä arvostavaan keskusteluun. Samalla vahvistetaan suomalaisten luottamusta ja ymmärrystä toisiaan kohtaan.

Hyvin sanottu -hanke sijoittuu vuosille 2021-2026 ja siinä on mukana laaja joukko yhteistyökumppaneita. Hanke näkyy Ylen sisällöissä, yhteistyökumppanien työssä ja tilaisuuksissa sekä Erätauko-säätiön toiminnassa.

Vuonna 2022 vietetään ensimmäisiä Hyvin sanottu -keskustelufestivaaleja! Tervetuloa Hämeenlinnan Verkatehtaalle 30.9.-1.10.2022

Haluaisiko sinun yhteisösi mukaan hankkeeseen? Ota yhteyttä: hyvinsanottu(a)yle.fi

Lisätietoa hankkeesta, materiaalia, blogeja ja artikkeleja löydät Hyvin sanottu -sivuilta.

#HyvinSanottu #BraSagt #Erätauko #Dialogpaus

Erätauko-koulutukset yhteistyökumppaneille

Erätauko-säätiö perehdyttää ja kouluttaa yhteistyökumppaneita Erätauko-menetelmän käyttöön ottamisessa ja tukee yhteistyökumppanien työtä keskustelukulttuurin vahvistamiseksi.

 Ohjaajakoulutukset syksyllä 2022

  • 12.-13.9 klo 09.00-12.00, etänä.

Syksyllä tarjolla myös perehdytystä Hyvin sanottu-keskustelufestivaalin keskustelujen ohjaamiseen, järjestetään etänä

  • 20.9 klo 09.00-11.30

Ilmoittaudu tästä syksyn koulutuksiin!

Räätälöidyt Erätauko-koulutukset

Järjestämme Hyvin sanottu -yhteistyökumppaneille myös organisaatiokohtaisia Erätauko-koulutuksia. Tiedustele mahdollisuutta Lauralta: laura.arikka(a)eratauko.fi

 

Viime vuonna Erätauko-säätiö järjesti koulutuksia, keskusteluja ja tilaisuuksia yli 3400 henkilölle osana Hyvin sanottu -hanketta. Kiitos kaikille osallistujille ja yhteistyökumppaneille!

Efe Evwaraye, asiantuntija, Erätauko-säätiö