Erätauko ja Hyvin sanottu -hanke

Erätauko-säätiö koordinoi yhdessä Ylen kanssa viisivuotista Hyvin sanottu – kunnioittaen keskusteleva Suomi -hanketta. Liity mukaan yhteistyökumppaniksi!

Hyvin sanottu – Bra sagt!

Hyvin sanottu on Ylen ja Erätauko-säätiön vetämä viisivuotinen hanke. Hankkeen tavoitteena on kohottaa suomalaisen keskustelukulttuurin tasoa, luoda rakentavan keskustelun mahdollisuuksia ja innostaa ihmisiä mukaan toisia kunnioittavaan, erilaisia näkemyksiä arvostavaan keskusteluun. Samalla vahvistetaan suomalaisten luottamusta ja ymmärrystä toisiaan kohtaan.

Hyvin sanottu -hanke sijoittuu vuosille 2021-2026 ja siinä on mukana laaja joukko yhteistyökumppaneita. Hanke näkyy Ylen sisällöissä, yhteistyökumppanien työssä ja tilaisuuksissa sekä Erätauko-säätiön toiminnassa.

Erätauko-säätiö, Yle ja Hämeenlinnan kaupunki järjestävät yhdessä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa kävijöille täysin ilmaisen Hyvin sanottu -keskustelutapahtuman Hämeenlinnan Verkatehtaalla 29.-30.9.2023. 

Haluaisiko sinun yhteisösi mukaan hankkeeseen? Ota yhteyttä: hyvinsanottu(a)yle.fi

Lisätietoa hankkeesta, materiaalia, blogeja ja artikkeleja löydät Hyvin sanottu -sivuilta.

#HyvinSanottu #BraSagt #Erätauko #Dialogpaus

Erätauko-koulutukset yhteistyökumppaneille

Erätauko-säätiö perehdyttää ja kouluttaa yhteistyökumppaneita Erätauko-menetelmän käyttöön ottamisessa ja tukee yhteistyökumppanien työtä keskustelukulttuurin vahvistamiseksi.

Hyvin Sanottu -keskustelufestivaalin perehdytykset

Järjestätkö keskustelun Hyvin sanottu -keskustelufestivaaleilla? Sitten nämä perehdytykset ovat sinua varten! Riittää, kun ilmoittaudut allaolevista perehdytyksistä yhteen.

22.8. klo 9.-11.30, etänä. Ilmoittaudu mukaan tästä. Viimeinen ilmoittautumispäivä 15.8.2023.
5.9. klo 9.-11.30, etänä. Ilmoittaudu mukaan tästä. Viimeinen ilmoittautumispäivä 29.8.2023.

Räätälöidyt Erätauko-koulutukset

Järjestämme Hyvin sanottu -yhteistyökumppaneille myös organisaatiokohtaisia Erätauko-koulutuksia. Tiedustele mahdollisuutta Lauralta: laura.arikka(a)eratauko.fi

Viime vuonna Erätauko-säätiö järjesti koulutuksia, keskusteluja ja tilaisuuksia yli 3400 henkilölle osana Hyvin sanottu -hanketta. Kiitos kaikille osallistujille ja yhteistyökumppaneille!

Efe Evwaraye, asiantuntija, Erätauko-säätiö