Erätauko ja Hyvin sanottu -hanke

Erätauko-säätiö koordinoi yhdessä Ylen kanssa viisivuotista Hyvin sanottu – kunnioittaen keskusteleva Suomi -hanketta. Liity mukaan yhteistyökumppaniksi!

Hyvin sanottu – Bra sagt!

Hyvin sanottu on Ylen ja Erätauko-säätiön vetämä viisivuotinen hanke, jolla pyritään vahvistamaan suomalaisen keskustelukulttuurin parhaita puolia ja luomaan turvallisia keskusteluympäristöjä. Samalla vahvistetaan suomalaisten luottamusta ja ymmärrystä toisiaan kohtaan.

Hankkeen tavoitteena on kohottaa suomalaisen keskustelukulttuurin tasoa ja innostaa ihmisiä mukaan toisia kunnioittavaan, erilaisia näkemyksiä arvostavaan keskusteluun.

Hyvin sanottu -hanke sijoittuu vuosille 2021-2026 ja siinä on mukana laaja joukko yhteistyökumppaneita. Hanke näkyy Ylen sisällöissä, yhteistyökumppanien työssä ja tilaisuuksissa sekä Erätauko-säätiön toiminnassa.

Haluaisiko sinun yhteisösi mukaan hankkeeseen? Ota yhteyttä: hyvinsanottu(a)yle.fi

Lisätietoa hankkeesta, materiaalia, blogeja ja artikkeleja löydät Hyvin sanottu -sivuilta.

#HyvinSanottu #BraSagt #Erätauko #Dialogpaus

Erätauko-koulutukset yhteistyökumppaneille

Erätauko-säätiö perehdyttää ja kouluttaa yhteistyökumppaneita Erätauko-menetelmän käyttöön ottamisessa ja tukee yhteistyökumppanien työtä keskustelukulttuurin tukemiseksi.

Tulevat koulutukset 2021

Erätauko-ohjaaja -koulutus

Koulutuksessa opit Erätauko-menetelmän perusteet, tärkeimmät työkalut sekä parhaat vinkit Erätauko-keskustelun järjestäjälle ja ohjaajalle. Suunnittelet oman Erätauko-keskustelun.

Osa 1: 25.11.2021 klo 12-15.30, etänä

Osa 2: 29.11. klo 12-15.30, etänä

Max 3 henkilöä / yhteistyökumppani.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 31.10.2021, ilmoittaudu Tonille: toni.kuoremaki(a)eratauko.fi

Erätauko-kouluttaja -koulutus

Koulutuksessa opit, miten järjestää Erätauko-ohjaajakoulutus vaikkapa oman organisaatiosi henkilöille. Kouluttajakoulutukseen osallistuvalla tulisi olla käytynä Erätauko-ohjaajakoulutus ja viimeistään tässä koulutuksessa tulisi kokeilla oman Erätauko-keskustelun järjestämistä ja ohjaamista. Varaa kalenteristasi aikaa siis myös keskustelun toteutukseen.

Osa 1: 11.10. klo 13-16, etänä

Osa 2: 13.10. klo 9-12, etänä

Max 2 henkilöä / yhteistyökumppani

Viimeinen ilmoittautumispäivä 30.9.2021, ilmoittaudu Tonille: toni.kuoremaki(a)eratauko.fi

Räätälöidyt Erätauko-koulutukset

Järjestämme Hyvin sanottu -yhteistyökumppaneille myös organisaatiokohtaisia Erätauko-koulutuksia. Tiedustele mahdollisuutta Lauralta: laura.arikka(a)eratauko.fi